fotogalerij

titelafbeelding titelafbeelding

Nieuwsitem


  23.04.2007 Brahim stelt Toxic Tango voor op RADIO 2

KIJK SNEL!!!
radio2.be/detailpagina.cfm?id=12205&programma=allemaalsam



Op maandag 23 april waren Martha en Brahim op post in Allemaal SAM op RADIO 2. En ze hadden het over deze onderwerpen...

De vzw El Rumbo is op zoek naar 10.000 stuks lingerie om er een kunstwerk mee te maken. Maar ze brengen vooral zélf kunst. Begin mei stellen ze hun tangodrieluik 'Ferme Passie' voor, in Leuven en Gent – allemaal ten voordele van de Cliniclowns.

Tango Fricassée prikkelt je zinnen met sensuele muziek, acteurs, Argentijnse wijn en passie, tango, de vertoning van de internationaal bekroonde kortfilm Tanghi Argentini, en verhalen van de grote Zuid-Amerikaanse schrijvers en dichters.

Je kan gaan kijken op woesdag 2 mei in de Stadsschouwburg van Leuven, en op maandag 7 mei in de capitole in Gent, telkens om 20.30 uur.

Van elk verkocht ticket gaat 10 euro naar de Cliniclowns.

Bestellen kan via www.toxictango.com

Toxic Tango trakteert je 90 minuten op tango, dans, een lichtshow en meeslepende live muziek. 25 rasperformers staan samen op 1 podium, en ook de El Rumbo Tango-Kids, Europa's jongste tangodansers, zijn er bij.

Op donderdag 3 mei in de Stadsschouwburg van Leuven, en op dinsdag 8 mei in de capitole in Gent, telkens om 20.30 uur.

Tickets via www.toxictango.com

Meer info op fermepassie@toxictango.com

Meer info over de Cliniclowns op www.cliniclowns.be



Herbeluister de Martha en Brahim-rubriek van 23 april '07: radio2.be/detailpagina.cfm?id=12205&programma=allemaalsam



» nieuwsoverzicht

Met dank aan :

logo Made For You logo Ritmik logo 30cc logo Uit In Leuven logo Louis Widmer logo concrete-websolutions logo e-visible cliniclowns logo logo El Rumbo logo Melixander logo Bed & Breakfast Daniels logo Fotografie Koen Hillewaert logo Another dimension of an idea logo sweet art logo Huis van de Toekomst logo Kringwinkel